Hrát pro úsměv

Nový herní prvek - Hodnocení klanu

25.07.2014 07:14

Tankisté!

Spustili jsme novou funkci, měřící bojovou efektivitu klanů - právě na takovou vychytávku mnoho z Vás netrpělivě čekalo!Nyní se můžete podívat, jakého hodnocení jste dosáhli Vy i Vaši protivníci! Hodnocení je měřeno na základě několika údajů: průměrné hodnocení všech členů, průměrný počet bitev nahraných členy, celkový počet vozidel X. úrovně a hodnocení z klanových válek. Navíc si můžete nechat zobrazit vývoj těchto hodnot u klanu za určité časové období.

Prosím pamatujte: pouze klany s více než 15 členy budou hodnoceny.

Data ovlivňující hodnocení klanu:

Počet hráčů v klanu.

Průměrný počet bitev odehraných členy klanu za 24 hodin.

Součet všech vozidel X. úrovně. Prosím pamatujte, že každé vozidlo X. úrovně musí mít odehráno alespoň jednu bitvu, aby bylo započítáno.

Efektivita klanu na mapě klanových válek (odhad podle hodnotícího systému Elo*).

Efektivita klanu na mapách tažení (odhad podle hodnotícího systému Elo*).

Průměrné osobní hodnocení všech členů klanu.

* Hodnotící systém Elo je pojmenován po Arpadu Elovi, americkém profesoru fyziky maďarského původu. Tento systém je založen na hodnocení hráčů. Rozdíl mezi počtem bodů hodnocení hráčů by měl naznačovat výsledek zápasu. Když porazíte protivníka, Vaše hodnocení se zvýší o část jejich bodů a naopak. Jedná se o užitečnou metodu, umožňující přesný odhad, který ze soutěžících bude silnější v jaké situaci. Pro nás to znamená možnost předpovědět, jaký klan bude na jaké mapě silnější atd.

Hodnotenie  klanu CLTB  v hre WoT

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.